The Overslept - Simplon

The Overslept

+ The Young River

Za 10 Februari 2018
Waar: Kleine zaal Open: 20:00 - 23:00 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €8,- Deur: €8,- Genre: Poppunk
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. servicekosten
Links

Deze vierkoppige formatie laat er geen gras over groeien. In 2014 zag The Overslept het daglicht. De vier jeugdvrienden, allen actief in de alternatieve skatescène, besluiten hun krachten te bundelen en oldschool poppunk nieuw leven in te blazen. En dat is gelukt! De band brengt frisse popmuziek met een stevige lading. Bands als All Time Low en Blink 182 springen direct ter gedachte.

In Nederland zijn ze niet onopgemerkt gebleven. In 2017 tekende The Overslept een deal met 8Ball Music (o.a. Di-Rect, Miss Montreal). Eerste single ‘Little Miss Has-Been’ leverde direct de titel 3FM Talent op. The Overslept heeft inmiddels hitrotatie op 3FM, Q-Music en Radio Veronica. In december sluiten zij het succesvolle jaar af met optredens voor 3FM Serious Request en clubshows in Arnhem en Almere. Hierna mag de band zich opmaken voor een showcase tijdens Noorderslag 2018, waarna hun eerste clubtour van start zal gaan!

Support deze avond komt van The Young River. Dit is een driekoppige Nederlandse Pop/Rock band met invloeden uit de Country en Pop-punk.  Met een combinatie van elektrische- en akoestische gitaren, meerstemmige vocalen, banjo en mandoline weten ze met hun vrolijke muziek een zomerse sfeer neer te zetten die veel weg heeft van de bekende Nashville sound.