The Max Meser Group - Simplon

The Max Meser Group

+ Billy & The Bobcats

Za 8 Februari 2020
Waar: Grote zaal Open: 20:00 - 23:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €12,- Deur: €12,- Genre: Indie / Rock
Koop tickets
Links
Een nieuwe band gaat gepaard met een nieuwe naam. Eerst betrad hij de podia als Max Meser, maar nu is het The Max Meser Group voor jou. “Onze muziek is iets agressiever geworden en de teksten geven iets meer ruimte voor humor”, zegt Max. De eerste single ‘Free’ van de nieuwe formatie klinkt fris en is lekker positief, een goed begin! De nieuwe nummers hebben wellicht wat weg van garagerock, maar The Max Meser Group klinkt nog steeds als een lekkere indie rock band die de grenzen opzoekt.
 

Eind 2018 deden ze al een tour door Nederland. Deze thuiswedstrijden waren perfect om zo hun nieuwe werk te laten horen, maar natuurlijk moesten ze ook optreden in het geboorteland van Max. In Spanje blijkt het publiek enorm enthousiast te zijn en dit smaakt naar veel meer. Een Europese tour in het voorprogramma van The Strypes volgt en dit blijkt een ware eye opener te zijn voor ze. “Er is nog zoveel te bereiken voor ons, het begint eigenlijk nu pas”.

In het voorprogramma staat Billy & The Bobcats! Pure rock ’n roll die je doet denken aan de jaren vijftig en zestig! Ze spelen korte, snelle nummers met puntige drums en scheurende solo’s en wisselen bestaande nummers af met eigen werk.