The Hubschrauber - Simplon

The Hubschrauber

Simplon UP

Do 13 December 2018
Waar: Kleine zaal
Open: 20:30 - 23:30 uur
Aanvang: 21:30 uur
VVK: € 3,-
DVK: € 3,-
Genre: Lo-fi rock

Voorverkoopinfo: Prijzen incl. €1,- servicekosten
Koop tickets
Links

Als er iets fascinerend is, dan is het wel de ruimte. Space. Jeweetwel, dat ongrijpbare, onvoorstelbare grote gebeuren om ons heen. The Hubschrauber haalt er veel inspiratie uit en ze noemden hun debuutplaat dan ook Kepler-186f, vernoemd naar de eerst ontdekte planeet met dezelfde leefomstandigheden als hiero.

Natuurlijk is het leuk om een plaat te lanceren maar natuurlijk is het vetter om een plaat de ruimte in te “lanceren”. De bandleden hebben hemel en aarde bewogen om dat met hun plaat voor elkaar te krijgen… en ja hoor, gelukt! Hele plaat naar de maan! Met een Chinese satelliet ging hij afgelopen Mei de ruimte in, hopelijk all the way to the moon. En hopelijk wordt de plaat daar net zo goed ontvangen als hier want het is een lekker plaatje hoor.

Je ordent ze onder het genre lo-fi rock, of moeten we zeggen sci-fi rock (oke genoeg nu met die grappen) en ze zijn er dus niet om de binnenkant van je oren te strelen maar juist een beetje wakker te schudden. Als je ook graag je oogballen wakker geschud wilt hebben, dan kun je deze clip nog checken. Ter voorbereiding allemaal even Cosmos kijken, we beginnen namelijk met een SO.