The Doppelgangaz - Simplon

Homebase Presents:
The Doppelgangaz

Black Cloak Lifestyle Tour + DJ Turtlism

Vr 14 April 2023
Waar: Bovenzaal Open: 20:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €17,50 Genre: Hip Hop
Koop tickets
Links

Tijd om de Black Cloak Lifestyle te omarmen!
Homebase haalt namelijk The Doppelgangaz terug naar Groningen. Het eigenzinnige ghastly duo, bestaande uit de Amerikaanse jeugdvrienden Matter ov Fact en EP, trad in 2019 al op bij Homebase, waar ze een fenomenale show gaven. Reden genoeg om ze terug te halen!

In 2011 braken de twee door met hun album Lone Sharks, dat wereldwijd goed werd ontvangen. Vooral de grimmige 90’s producties met eigen hedendaagse draai vielen op. Door die eigen draai, gekenmerkt door de zwarte mantels en het omarmen van de levenswijze van een vagebond, bouwde The Doppelgangaz binnen afzienbare tijd een trouwe fanbase op. Het bleef productief door de jaren heen: het releasete maar liefst veertien albums (waarvan zes voornamelijk instrumentaal) en zeven EP’s.

In al die tijd zijn The Doppelgangaz altijd zichzelf gebleven. Zelden zien we zo’n consistente rapgroep die bij elke plaat die het uitbrengt zijn fans geeft waar ze naar smachten. Sinds AAAAGGGHH uit 2018 wachtten hun volgers al op een nieuw album. En de tijd was daar.

Het duo bracht hun langverwachte zevende studioalbum Black Cloak Lifestyle 16 december uit. Voor de Black Cloak Lifestyle Tour komt The Doppelgangaz terug naar Europa, en vergeten daarbij niet ook Simplon op zijn kop te zetten!

Support is er van DJ Turtlism.