The Cool Quest - Simplon

The Cool Quest

+ De Alliantie

Vr 12 Oktober 2018
Waar: Grote zaal Open: 20:00 - 23:30 uur Aanvang: 21:00 uur Ticket: €12,- Deur: €12,- Genre: Hiphop
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. €1,- servicekosten
Koop tickets
Links

Een mix van hiphop, pop, electronic soul en invloeden uit vele andere genres geven de hybride sound van The Cool Quest goed weer. Onlangs bracht het vijftal het langverwachte tweede album ‘VIVID’ uit, een album dat het nieuwe en brede geluid van de band perfect vertaald. Een sound die hun live show nog eens extra versterkt!

Met meer dan 500 shows, veel airplay en verschillende awards kun je wel stellen dat het hard gaat met The Cool Quest. Dit alles begon pas in 2014, na de release van debuutalbum ‘Funkin’ Badass’ en de succesvolle single ‘Shine’. Dankzij YouTube en Spotify kan The Cool Quest rekenen op een sterk groeiende (inter)nationale fanbase. Na een Europese clubtour en festivals gaan de heren en dame dit najaar langs een selecte groep poppodia in Nederland. Met recente hits als ‘Runnin’, ‘Goodlife’ en ‘Storm’ kijken we nu al uit om The Cool Quest weer in Simplon te mogen ontvangen!

Hiphop en humor! De support act zal verzorgd worden jongens van de Zwolse formatie De Alliantie. Met hun naar ADHD-nijgende cabarap-stijl toveren zij elk publiek om tot een feestende en dolgelukkige menigte. Met de debuut EP ‘Voor de Kids (2014) gooide de zelfbenoemde boyband hoge ogen en speelden in voorprogramma’s van internationale artiesten, waaronder The Pharcyde, Jack Parow, Talib Kweli, Kraantje Pappie en Typhoon. Dinsdag 18 september bracht de driekoppige rapgroep zijn nieuwe single ‘Analize’ uit, van het album waarop genialiteit, humor, Hiphop, soul, funk en trap samenkomen in een muzikale cocktail genaamd ‘Mooi Toch’.