The Cold Vein - Simplon

The Cold Vein

+ Elefant

Vr 24 Juni 2022
Waar: Bovenzaal Open: 20:30 uur Aanvang: 21:00 uur Ticket: €12,- Genre: Rock
Koop tickets
Links

Het nieuwe Nederlandse noise rock project The Cold Vein, met niemand minder dan ex-Urban Dance Squads Rudeboy Remmington als frontman, Ludo Vlaar als basist, Hans Wubs als gitarist en Chief W. als drummer, komt op 24 juni naar Simplon!

Al in 2018 is deze rockformatie ontstaan, maar doordat de wereld stil heeft gelegen, dook de band pas in de herfst van ’20/’21 de studio in voor de opnames van hun debuutalbum ‘Simple Trick More Voodoo’. Het KINK radioprogramma ‘Corton op Kink’ liet met enthousiasme het furieuze debuutalbum begin april in premiére gaan, waarna het album ook op alle streaming platforms beschikbaar was.

Support komt tijdens hun tour van Elefant. Dit Belgische trio bestaat uit leden van onder andere The Van Jets en Future Old People Are Wizards. Met hun buitenaardse klanken op het debuutalbum ‘Konark Und Bonark’ toont de band zich geniaal gestoord. Deze band wilde een lelijke, dissonante kakofonie als opvolger van hun debuutalbum maar kwam met mooie, soort normale, soms vrolijke, soms trieste nummers. Eén ding is zeker; met Elefant weet je het nooit!