The Brahms - Simplon

The Brahms

+ Ciao Lucifer

Za 21 December 2019
Waar: Bovenzaal Open: 20:00 - 23:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €10,- Deur: €10,- Genre: Indie / Pop
Koop tickets
Links

Vorig jaar mei hadden ze Simplon al uitverkocht samen met Son Mieux en nu komen ze terug in hun uppie om nogmaals te laten zien hoe goed ze zijn! We hebben het natuurlijk over The Brahms. Onlangs kwam hun nieuwe nummer ‘Feelings’ vers op Youtube en wij zijn erg benieuwd hoe dat in onze zaal zal klinken.

Voor The Brahms begon het in 2015 met de hit ‘Golden’. Een vliegende start zorgde voor twee EP’s, meerdere awards en heel veel airplay op verscheidene radiostations. Met zoveel interesse moest er natuurlijk ook opgetreden worden, welgeteld 45 festivals in een jaar tijd! Ervaring zat dus. Voor hun eerste album gingen ze de grens over voor een samenwerking met de Londense producer Larry Hibbitt (Nothing But Thieves, Sundara Karma, Bloxx). Binnen achttien dagen hadden ze het complete album opgenomen en waren ze klaar om weer op te treden.

Dit jaar zijn ze met een nieuwe formatie ambitieuzer dan ooit. De bovengenoemde nieuwe single is met een nieuwe sound een frisse start voor The Brahms!

In het voorprogramma staat Ciao Lucifer! Twee gappies die in een rode Peugeot je stad inrijden. Hun vriendinnen zijn toegewezen als keuringsdienst. Wanneer zij het stom vinden gooien ze het liedje weg. Het is lo-fi powerpop dat klinkt alsof Unknown Mortal Orchestra een onuitgebracht Beatles liedje speelt op de bruiloft van The Kills.