The Brahms - Simplon

The Brahms

+ Nambyar (solo)

Za 21 December 2019
Waar: Bovenzaal
Open: 20:00 - 23:00 uur
Aanvang: 20:45 uur
VVK: € 10,-
DVK: € 10,-
Genre: Indie / Pop
Koop tickets
Links

Vorig jaar mei hadden ze Simplon al uitverkocht samen met Son Mieux en nu komen ze terug in hun uppie om nogmaals te laten zien hoe goed ze zijn! We hebben het natuurlijk over The Brahms. Onlangs kwam hun nieuwe nummer ‘Feelings’ vers op Youtube en wij zijn erg benieuwd hoe dat in onze zaal zal klinken.

Voor The Brahms begon het in 2015 met de hit ‘Golden’. Een vliegende start zorgde voor twee EP’s, meerdere awards en heel veel airplay op verscheidene radiostations. Met zoveel interesse moest er natuurlijk ook opgetreden worden, welgeteld 45 festivals in een jaar tijd! Ervaring zat dus. Voor hun eerste album gingen ze de grens over voor een samenwerking met de Londense producer Larry Hibbitt (Nothing But Thieves, Sundara Karma, Bloxx). Binnen achttien dagen hadden ze het complete album opgenomen en waren ze klaar om weer op te treden.

Dit jaar zijn ze met een nieuwe formatie ambitieuzer dan ooit. De bovengenoemde nieuwe single is met een nieuwe sound een frisse start voor The Brahms!

In het voorprogramma staat Nambyar! Hij begon met het schrijven van teksten toen hij op zijn negende voor het eerst Nirvana hoorde en daardoor zonder het zelf te weten een carriere in muziek aanwakkerde. Nambyar is het solo project van Jesse Nambiar. hij zingt vol emotie over verlies, verdriet en herstel. Samen met zijn synths zorgt hij voor een volle sound die soms wat weg heeft van James Blake en Sohn. Deze avond doet hij een akoestische set om de zaal warm te maken!