The Answer Lies In The Black Void - Simplon

The Answer Lies In The Black Void

Vr 3 November 2023
Waar: Bovenzaal Open: 20:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €15,- Genre: Metal, Doom
Koop tickets
Links

Een eigen mix van atmosferische, gothic beladen doom metal: The Answer Lies In The Black Void is een samenwerking tussen Martina Horváth en Jason Köhnen. Horváth is ook zanger van het avantgarde metalproject Thy Catafalque, Köhnen heeft vele projecten op zijn naam heeft staan: van breakcore gerelateerde projecten tot aan zijn eerste stoner/doommetal project Celestial Season, tot aan The Lovecraft Sextet, Bong-Ra, en The Kilimanjaro Darkjazz Ensemble.

De samenwerking is bijzonder: het betreft een internationale. De Hongaarse Horváth en Nederlandse Köhnen bundelden, over de landsgrenzen heen, hun krachten door hun passie voor alles wat met Doom te maken heeft. Ze presenteren hun persoonlijke kijk op het Doom-genre in al zijn prachtige duisternis en vanuit alle mogelijke hoeken.

Na hun immens goed ontvangen debuutalbum Forlorn, keert de band in het najaar van 2023 terug met hun tweede album, Thou Shalt. Als onderdeel van de release van het tweede album zal The Answer Lies In The Black Void voor het eerst live optreden als vijftal, met Botond Fogl (gitaar), Attila Kovacs (gitaar) en Mark Potkovacz (drums) als onderdeel van de volledige line-up. Daar wil je bij zijn, wanneer ze in onze Bovenzaal spelen!

Let op: elke bezoeker krijgt een gratis downloadcode van het nieuwste album Thou Shalt bij bezoek aan dit concert.