The Aggrolites + 10 To Go - Simplon

The Aggrolites + 10 To Go

Do 7 November 2019
Waar: Grote zaal Open: 20:00 - 23:00 uur Aanvang: 21:00 uur Ticket: €16,- Deur: €16,- Genre: Reggae
Koop tickets
Links

Ze draaien inmiddels al jaren mee in de scene, maar leveren nog altijd een frisse mix van reggae en ska. The Aggrolites bestempelen hun eigen muziek liever als ‘dirty reggae’, waar we ons prima in kunnen vinden. Met het gloednieuwe album ‘Reggae Now!’ op zak komen de heren uit Los Angeles dit najaar weer een bezoek brengen aan Groningen!

Ooit begonnen als begeleidingsband van Derrick Morgan zijn The Aggrolites nu een band die meedraait in de hoogste regionen van de hedendaagse reggae. Daarnaast werkten ze met grootheden als Prince Buster, Phyllis Dillon en Tim Armstrong (Rancid). Jesse Wagner, de gitarist en leadzanger met de rauwe stem en ‘spot on’ timing is samen met zijn mede-Aggrolites verantwoordelijk voor hits als ‘Free Time’, ‘Don’t Let Me Down’ en natuurlijk ‘Dirty Reggae’. The Aggrolites staan garant voor een dampende liveshow met de ene knaller na de andere! Verwacht reggae met een punk vibe van de bovenste plank!

Het voorprogramma komt van eigen bodem! De Nederlandse band 10 TO GO weet als geen ander het publiek warm te krijgen. Deze vijfkoppige band heeft een lekkere eigen draai gegeven aan ska, punkrock en reggae. Dit jaar kwamen de mannen met een nieuwe videoclip en een vette EP, boordevol energie en heerlijke muziek voor bij een koud biertje!