TenTemPiés - Simplon

TenTemPiés

The ‘Only You’ Farewell Tour

Do 24 Januari 2019
Waar: Grote zaal Open: 20:30 - 23:00 uur Aanvang: 21:00 uur Ticket: €13,50 Deur: €13,50 Genre: Reggae / Ska
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. €1,- servicekosten
Koop tickets
Links

Na tien jaar vol hard werk, mooie avonturen en prachtige vriendschappen heeft TenTemPiés besloten er mee te stoppen. Voordat het zover is zal de band eerst nog in passende stijl afscheid nemen van hun fans met een laatste clubtour door Nederland. Voor de allerlaatste keer komen ze terug naar Simplon om met hun aanstekelijke mix van rock, reggae, ska en rumba een waar volksfeest te ontketenen!

TenTemPiés maakt muziek voor het hoofd en muziek voor het lichaam, het Amsterdamse gezelschap met Chileense bloed in de aderen zet je tegelijk aan het denken en aan het dansen. De afgelopen jaren hebben ze behoorlijk wat kilometers gemaakt: van Chili tot China. Ook in Nederland wisten ze vele zalen en festivals flink op z’n kop te krijgen. Drie albums en vele tours later vierde TenTemPiés in maart 2018 hun tienjarige jubileum met hun grootste headline show ooit: een zinderende avond in de grote zaal van Paradiso.

Hun meest recente single ‘Only You’, geproduceerd door Perquisite, kwam afgelopen zomer uit en draagt ook de titel van hun afscheidstour. Dit betekent echter niet het einde: de bandleden blijven volop muziek maken met hun eigen muziekprojecten. “TenTemPiés is niet alleen een band op het podium; wij zijn ook een hechte groep buiten de bühne om en dat zal niet veranderen. We zijn familia, ondanks dat we niet meer in deze formatie of onder deze naam zullen spelen.”

De support komt op deze avond van Sunroots, een negenkoppige formatie uit Groningen. Met een mix van reggae, rock en dub weten ze van elke show weer een knallend feest te maken! Onder de naam ‘The Rising Sun’ heeft de band al vele shows gegeven en twee EP’s uitgebracht. Met nieuwe gezichten in de band is de volgende stap om festivals en poppodia weer wakker te schudden onder de nieuwe naam ‘Sunroots’. De band is op dit moment bezig met hun eerste album. Deze wordt naar verwachting uitgebracht in het najaar van 2019.