Tripeo + Doka - Simplon

Template:
Tripeo + Doka

Wolfskuil x Plotsklaps

Za 21 Januari 2017
Waar: Hele pand Open: 23:59 - 06:00 uur Aanvang: 23:59 uur Ticket: €10,- Deur: €12,- Genre: Techno / House Leeftijd: 18+
Koop tickets
Links

Met Template zoeken we de grenzen op van techno en house in de breedste zin van het woord. Voor deze nieuwe editie hebben we Wolfskuil Records uitgenodigd om de grote zaal te mogen voorzien van een heerlijk programma. En wie kan dat beter doen dan de eigenaar van het label zelf? Tripeo staat deze avond daarom zij aan zij met Doka. In de kleine bovenzaal zal de jonge organisatie Plotsklaps uit Groningen de touwtjes in handen nemen.

Wolfskuil Records Room

Tripeo
Een bekend gezicht binnen Simplon, onze eigen oud-programmeur Darko Esser, zal zich aan de andere kant van het mengpaneel bevinden. Momenteel al jaren werkzaam binnen Doornroosje waar hij naast programmeren ook niet vies is om zijn kwaliteiten achter de draaitafels te vertonen. Hij is eigenaar van Wolfskuil Records, draait veel met Benny Rodrigues en heeft al veel gigs over de hele wereld op zijn naam staan. In Groningen is Tripeo een graag geziene gast bij o.a Paradigm en KopjeK x Warehouse.

Doka
Tripeo neemt deze avond Doka mee als gast. Bekend van zijn eigen, succesvolle label Konstrukt uit Amsterdam, is Doka ook geen wereldvreemde DJ. Doka stond op alle grote festivals binnen en buiten Europa zoals Awakenings, Tresor, VOLTT en Amsterdam Open Air. Hij brengt zijn eigen diepe, zware sound met hypnotiserende melodie├źn, waarmee hij zijn eigen trademark in handen heeft en mening labels weet te strikken die graag een platform willen zijn voor zijn werk.

Douwe Ykema
Een van onze vaste Template residents die bij onze eerste Template de aftrap mocht nemen. Een bekend gezicht binnen Simplon en een bekend gezicht binnen de dance-scene in Groningen. Hij stond aan de wieg bij de geboorte van KopjeK en stond daar meerdere malen garant voor legendarische nachten. Nu, weer terug bij ons op Template, om het echte zware werk te leveren.

Plotsklaps Room

De kleine zaal wordt gehost door Plotsklaps, een jong collectief uit Groningen die met hun huisfeestjes al flink aan de weg timmeren. Een optimale springplank voor lokaal talent die zich aan het klaarstomen zijn voor het grotere publiek.

Stefan de Koning
Ruben Tieks
Joost Werkhoven b2b Dirk de Don
Rob Woods 

Extra informatie:
Kortingsticket voor studenten alleen op vertoon van studentenpas aan de deur.