Boddika - Simplon

Template:
Boddika

+ Thee J Johanz + Strano & more

Za 22 Oktober 2016
Waar: Hele pand Open: 23:59 - 06:00 uur Aanvang: 23:59 uur Gratis Genre: Techno / House Leeftijd: 18+
gratis
Links

GRATIS NAAR DE EERSTE EDITIE VAN TEMPLATE
Aanstaande zaterdag lanceren wij ons nieuwe techno/house concept Template met de grootse headliner Boddika! Een nieuwe avond is natuurlijk wennen, maar we willen wel dat alle techno liefhebbers kennis maken met Template en daarom hebben we besloten de entreeprijs helemaal gratis te doen. Dat betekent dus dat je voor niets, nada, noppes naar binnen kunt om dé opperbaas te zien die veelvuldig samenwerkt met Joy Orbison, Four Tet en Radio Slave en grote festivals als Dekmantel, Awakenings en Lowlands helemaal plat draaide. Aangevuld met onze lokale helden is dit een line-up om je vingers bij af te likken. Dat is een deal die je niet vaker gaat meemaken, dus grijp je kans om GRATIS naar het vetste feestje buiten ADE te gaan! Het aankoop bedrag van de reeds gekochte kaarten zal zo spoedig mogelijk worden geretourneerd. Bezoekers die een kaartje hebben gekocht bij onze voorverkoopadressen kunnen hiervoor mailen naar pr@simplon.nl

——

Het is tijd voor een nieuw maandelijks concept in Simplon. Met Template gaan we de grenzen opzoeken van techno en house in de breedste zin van het woord. Voor deze eerste editie hebben we als headliner de uit Londen afkomstige Boddika weten te strikken.

Boddika (UK)
Alexander Green aka Boddika begon zijn carriere in de experimentelere drum’n’bass en dubstep, maar stapte al snel over op het produceren en draaien van rauwe gevarieerde techno, electro en house. Dit brengt hij uit op zijn eigen toonaangevende electronische label Nonplus, waarop naast Boddika artiesten als Joy Orbison, Four Tet en Radio Slave tracks op uitbrengen. Al jaren wordt hij zeer gewaardeerd op festivals als Dekmantel, Awakenings en Lowlands. Over zijn show op dit laatste festival zei 3voor12: “Elke keer als je denkt dat het niet meer harder kan, bewijst de Brit het tegendeel. Ja, Boddika’s afsluitspot op Lowlands is meer dan verklaarbaar. Deze Britse sloopkogel trekt de Bravo uit elkaar.”

Douwe Ykema
Hij is DJ van KopjeK van het eerste uur. Hij draait breed, neemt je mee op een journey door de krochten van de techno en house, en is niet vies van het experiment. De perfecte opener voor de avond.

Strano
Deze resident van onze nieuwe donderdagnacht concept ‘Switch’ is bekend van Paradigm en Pand48 en heeft zich de afgelopen jaren al bewezen als een gevarieerde DJ in het technovlak die muzikaal van diep en subtiel tot duister en rauw kan gaan.

Thee J Johanz 
Op het ogenblik heeft de Groningse Thee J Johanz veel succes met zijn Ballyhoo! Label. Hij bracht daarmee drie releases uit die het vooral wereldwijd erg goed doen, waaronder ‘Kambo’ en ‘Move Your Butty’ (geremixed door Prince Thomas). In de loop der jaren heeft hij al laten horen dat hij een top DJ is die weet hoe je een dansvloer in beweging krijgt.

Geert Jan
Deze jongeling zette zichzelf op de kaart met zijn Sundays are for dancing feesten in The Big Building. Hij is groot liefhebber van de betere house en disco. Houd deze DJ in de gaten!

De visuals worden deze avond verzorgd door Liza-Renee