Technootjes + Hartslag - Simplon

40 jaar Simplon:
Technootjes + Hartslag

Miguel b2b Harde Baas

Za 20 Mei 2017
Waar: Grote zaal Open: 23:00 - 05:00 uur Aanvang: 23:00 uur Ticket: €4,- Deur: €5,- Genre: Techno Leeftijd: 18+
Koop tickets
Links

Gratis entree tot 00:00 uur!

Ter ere van het 40-jarig bestaan van Simplon in Groningen bundelen dancefeesten Technootjes en Hartslag eenmalig de krachten tijdens ‘Technootjes + Hartslag’.

Waar jonge liefhebbers van elektronische muziek de namen Technootjes en Hartslag wellicht niet direct herkennen, zullen de namen de net iets oudere generatie een warm gevoel van nostalgie geven. Jarenlang waren beide feesten toonaangevend in hun genre en vormden ze voor velen een eerste aanraking met de house- en technocultuur. Zowel de feesten als de organiserende dj’s Miguel en Harde Baas hebben een onmiskenbaar grote rol gespeeld in de geschiedenis van Simplon en Groningen.

Vanaf 2002 organiseert Miguel de beruchte Technootjes-feesten waar hij dj’s als Ricardo Villalobos, Luciano, Rhadoo, Koze, Seth Throxler, Dixon, Karotte en Magda naar de stad haalde nog voordat ze internationaal doorbraken. Harde Baas haalde op zijn beurt tussen 2011 en 2014 artiesten als Mathew Johnson, Max Cooper, Stephan Bodzin, Marc Romboy, Worakls, Pan-Pot, Dusty Kid en Petar Dundov naar Simplon voor zijn Hartslag-feesten.

De heren draaien de hele nacht samen tijdens een unieke back2back set. Gezien hun muzikale voorkeuren en sound die binnen het brede veld van elektronische dansmuziek behoorlijk ver uit elkaar ligt, belooft het een avond te worden die garant staat voor interessante combinaties en muzikale verrassingen.