Tastic + Waan van de Dag - Simplon

Tastic + Waan van de Dag

Simplon UP

Do 22 November 2018
Waar: Kleine zaal Open: 20:30 - 01:00 uur Aanvang: 21:30 uur Ticket: €3,- Deur: €3,- Genre: Hiphop
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. €1,- servicekosten
Koop tickets
Links

Misschien wel één van de meest underrated rappers van het moment. Tastic combineert een stukje storytelling met zelfgeproduceerde beats, zijn eigen gitaar riffjes en smooth vocals wat een heerlijke vibe met zich meebrengt. Hiermee laat hij hedendaagse money-rappertjes ver achter zich en zet een unieke, nieuwe stijl neer die hem een platencontract bij Sony Music Nederland heeft opgeleverd. Natuurlijk brengt hij ook independent fantastische tracks uit waarvan ‘Geen Games’, ‘Backseat’ en ‘Xrated’ mooie voorbeelden van zijn.

Al in 2011 brak Tastic door tijdens ‘Het Grote Tourtje’ van Noahs Ark, waar hij met Jiggy Djé en Kraantje Pappie zijn repertoire op de grote poppodia mocht presenteren. Al met al, we zijn er op zijn zachtst gezegd erg blij mee dat we deze rasartiest tijdens UP mogen verwelkomen!

Ken je die onverklaarbare fascinatie voor programma’s over prison life? Life inside. Jail life. Je weet. Hopelijk voor iedereen net zo’n ver van je bed show als ‘Keeping Up With The Kardashians’, want ja eerlijk is eerlijk, je wilt geen van beide shows aan je bed toch?! Maar wat er opvallend is in die lock up shows, is dat er altijd wel iemand kan/gaat rappen en dat daar dan altijd wel iemand met verschillende ‘handplacements’, snaps, claps, echt een decent beat neer weet te zetten. Je hebt dus niet veel nodig, maar heb je toevallig wel een drumstel voor handen; heeey dan ben je echt ‘going places’. Om het bruggetje dan nu even af te maken: Waan van de Dag beschikt dus over een drumstel én drummer, een bassplayer en een vocalist. Dan heb je dus gelijk een interessante mix en samen maken ze energieke live hip hop. En buiten de gevangenis valt ook genoeg inspiratie op te doen zoals in het alledaagse ongewone. Het ongewone maakt het alledaagse toch interessant genoeg om over te schrijven en iets geloofwaardiger dan de realiteit van de Kardashians.