Tabitha - Simplon

Tabitha

'Het Spijt Me Niet' Tour

Za 16 November 2019
Waar: Grote zaal Open: 20:00 - 23:00 uur Aanvang: 21:00 uur Ticket: €14,- Genre: Pop / Urban
uitverkocht
Links

Dit concert is volledig uitverkocht, er is geen deurverkoop.

2019 is nu al het jaar van Tabitha! Onlangs kwam haar nieuwe succesalbum ‘HIT-SIG’ uit en de naam verklapt het al een beetje: dit album zit bomvol met hits. Met een unieke cross-over sound tussen urban- en popmuziek laat Tabitha weer goed van zich horen. Ook vorig jaar bestormde ze de hitlijsten al met de nummer #1 hit ‘Hij Is Van Mij’ met Maan, Kris Kross Amsterdam en Bizzey.

In no time verkocht Tabitha de kleine en grote zaal van de Paradiso uit. Voor alle mensen die geen kaartje konden bemachtigen, gaan Tabitha en haar band dit najaar gelukkig nog op tour. Bereid je alvast voor op een geweldige live-performance en een knallende bandshow!

Het voorprogramma wordt verzorgd door DJ/producer Nick Vall en Rani. Nick Vall brengt de nodige ‘bootyshake material’ mee om de zaal op te warmen. Hij wordt steeds bekender in de Urban scene, zo heeft hij o.a de productie verzorgd voor ‘Work It ft Chivv’ en ‘Het Spijt Me Niet’ van Tabitha.

RnB zangeres Rani maakt naast haar studie aan de Vrije Universiteit veel muziek en niet zonder succes! De release ‘Feel My Needs’ werd op de Britse radiostations goed ontvangen en dit jaar verscheen het nummer ‘Post Malone’ waar ze een feature deed met Sam Feldt. Met meer dan 150 miljoen streams is dit ronduit een succes!