SULTAN. + Dirty Robot - Simplon

SULTAN. + Dirty Robot

Simplon UP

Do 24 Maart 2022
Waar: Bovenzaal Open: 20:30 uur Aanvang: 21:00 uur Ticket: €3,- Genre: Rock
Koop tickets
Links

SULTAN. is een driekoppig multidisciplinair rock n’ roll gevaarte uit Utrecht, die 24 maart het podium van UP onveilig komen maken. Bij het horen van deze naam, denk je gelijk aan de verhalen van duizend-en-een-nacht. Dit zal je ook terug horen in de muziek, want behalve keiharde grunge en rock nummers, bevat hun repertoire ook nummers die je het gevoel geven dat je in een oosterse disco bent beland. Er is wel een rode draad, de nummers gaan over het leven in het digitale tijdperk. Deze energieke band maakt muziek waarbij je wel moet toegeven aan je innerlijke dansdrang. Wil je een voorproefje? Beluister dan hun EP: ATTICUS.

Dirty Robot is een noise rock band uit Leeuwarden. Hun EP Teleshopping zit vol met distortion en andere interessante geluiden. Sk8 or die; een van de leuzen van de band  Dit klinkt ook door in de muziek, want toen ik de eerste tonen van het nummer Derrick’s Hardware Store hoorde kreeg ik de behoefte om op een skateboard te stappen. En ik heb niet eens een skateboard.

Voor, na én tussendoor zal Ad-Dy het café opvullen met het draaien van vinyl in de stijlen Dark Wave en Post Punk. Dus geen zorgen als je nog niet uitgedanst bent.