Subterranean Street Society - Simplon

Subterranean Street Society

Simplon UP

Do 8 November 2018
Waar: Kleine zaal
Open: 20:30 - 01:00 uur
Aanvang: 21:30 uur
VVK: € 3,-
DVK: € 3,-
Genre: Rock / Blues

Voorverkoopinfo: Prijzen incl. €1,- servicekosten
Koop tickets
Links

Af en toe is het gewoon echt balen als een band een goede biografie heeft, én website ÉN goede muziek. Want wat kunnen wij dan nog toevoegen behalve ‘ja duh daarom hebben we het geboekt, kom ook!?’ Dus.. ja dus, daarom hebben we het geboekt, kom anders ook!

Nou goed: ook nog even een samenvatting van de bio dan, en natuurlijk een linkje voor uw klikgemak. Louis Puggaard Müller leefde als straatmuzikant in Kopenhagen, en was daar ook nog eens verdomde goed in. De Groningse markten en straten hebben het een stuk zwaarder te verduren wat dat betreft (met als uitzondering Moti).Hij kwam naar Amsterdam en werd pardoes van de straat geplukt door ‘National TV’ (Pauw). Rondtoeren met band door Europa zonder vaste shows en geld zorgde voor inspiratie voor het eerste album.

Er worden namen genoemd als Black Rebel Motorcycle Club en Paolo Nutini ter vergelijking, maar in een genre zijn Louis en zijn band niet gemakkelijk te vangen. De term ‘Heartfelt’ blijft wel plakken. Dat is zegmaar ‘gevoelens’ maar dan wel met een glas whisky i.p.v. zoete witte wijn. Snap je? Goed.