Geannuleerd: Sterre Nacca x CRZE + Alexander Moto - Simplon

Geannuleerd: Sterre Nacca x CRZE + Alexander Moto

Do 18 November 2021
Waar: Bovenzaal Open: 20:30 uur Aanvang: 21:00 uur Ticket: €3,- Genre: Hiphop / Pop
Links

Door de nieuwe corona maatregelen kan Simplon UP met Sterre Nacca x CRZE en Alexander Moto op 18 november helaas niet doorgaan. De gekochte kaarten zullen zo spoedig mogelijk worden geretourneerd. Zodra er betere mogelijkheden zijn voor evenementen, gaan we een nieuwe UP proberen te plannen met de artiesten.


Sterre Nacca & CRZE komen samen op ons podium staan en waar Sterre haar gedichten zingt, bouwt CRZE er boeiende backing tracks omheen, variërend van verfrissende mix van hiphop, nu-jazz, neo-soul en een snufje rock. Denk aan S10 en Linde Schöne, maar dan uiteraard weer op geheel eigen wijze uitgevoerd. Liedjes die je volgens de artiesten anders naar de liefde doen kijken, wij zijn benieuwd!

De avond wordt geopend door Alexander Moto, die ook een breed scala aan levensbeschouwingen met ons wil delen begeleid door een zo mogelijk nog gevarieerder palet aan beats en backing tracks. Hoewel Alexander Moto in Groningen woont en muziek maakt komt hij nog steeds straight outta Súdwest, met z’n voeten diep in de Friese klei.