SINS + Hackberry - Simplon

SINS + Hackberry

Simplon UP

Do 19 Mei 2016
Waar: Kleine zaal Open: 20:30 - 23:00 uur Aanvang: 21:30 uur Deur: €3,- Genre: Heavy Metal
Links

Geen enkel mens ontkomt aan de hoofdzondes. Voor SINS vormen deze verleidelijke ondeugden echter de ware essentie van het rockende nachtleven. Bestaande uit Pryde, Greed, Lust, Wrath en Envy, is SINS een band die rock en metal daarom met het soort speelse verleiding benadert waar je ouders je altijd al voor hebben gewaarschuwd. Zij die puur van hart zijn zijn uiteraard meer dan welkom om een show bij te wonen, maar we kunnen niet garanderen dat het virtuoze gitaarspel, de catchy zangpartijen en de onvergetelijke intensiteit hen met dezelfde onschuld weer naar huis laten gaan.

Afkomstig uit Frankrijk, Spanje en Hongarije, doch gevestigd in de Europese hoofdstad van de zonde, Amsterdam, weet SINS met hun muziek en shows een decadentie uit te stralen die de wereld nog niet eerder gezien heeft. Hun gelijknamige debuut-EP werd overladen in lovende recensies toen het eind 2014 ’t licht zag, en sindsdien is SINS het nachtleven aan het overnemen, concertruimte na concertruimte.

Hackberry is een jonge band uit Groningen die een instrumentale mix maakt van psychedelica, prog, rock, stoner en metal. Na het eerste optreden in Vera Groningen (februari 2016) gaat het hard met de band. Zo wordt er binnenkort een single opgenomen en heeft de band al een aantal optredens gegeven in het land.