Simplon Livestream - Simplon

Simplon Livestream

Machtig

Za 23 Mei 2020
Waar: Thuis Open: 21:00 - 00:00 uur Aanvang: 21:00 uur Gratis Genre: Drum & Bass
gratis
Links

Doneer via deze link: http://bit.ly/donatie-livestream-machtig

Het corona drama grijpt om zich heen en ook Simplon is natuurlijk dicht. Treur niet langer, want de dj’s draaien speciaal voor jou helemaal door via onze livestream!

Op 23 mei neemt Machtig de livestream over en hiervoor hebben ze de Groningse drum & bass helden Fre4knc en Former uitgenodigd. Fre4knc heeft een indrukwekkende lijst met releases waarin hij uitblinkt met zijn eigen rauwe, diepe en techy drum & bass geluid voor de dansvloer. Former blijft zichzelf continue doorontwikkelen en laat met zijn producties op Division Recordings zien dat hij zelfs een nieuw genre heeft uitgevonden. Beide dj’s hebben regelmatig op Machtig gedraaid en gaan deze avond de sfeer zoveel mogelijk overbrengen naar jouw huiskamer!

Check onze Twitch pagina aanstaande zaterdag van 21:00 tot 00:00 uur.

Doneren ♥
De stream is helemaal gratis te bekijken. Als je wilt kun je een financiële bijdrage leveren in de vorm van een donatie van 2, 5 of 10 euro. Deze inkomsten worden 50/50 verdeeld tussen Simplon en de Rijksuniversiteit Groningen voor hun onderzoek naar het coronavirus. Doneer via deze link: http://bit.ly/donatie-livestream-machtig