Simplon Livestream - Simplon

Simplon Livestream

Homebase

Do 14 Mei 2020
Waar: Thuis Open: 21:00 - 00:00 uur Aanvang: 21:00 uur Gratis Genre: Hiphop
gratis
Links

Doneer via deze link: bit.ly/donatie-livestream-homebase

Het corona drama grijpt om zich heen en ook Simplon is natuurlijk dicht. Treur niet langer, want we zijn in je huiskamer via onze livestream!

Aanstaande donderdag neemt Homebase de Simplon livestream weer over en deze keer met een primeur. Het eerste optreden via onze stream gaat plaatsvinden! Ze hebben hiervoor het Groningse duo WadAap gestrikt, die eigenlijk op deze dag in het voorprogramma van CZARFACE hadden gestaan. Het succes van WadAap gaat steeds verder, aan het begin van 2020 verzorgde dit duo de support van Talib Kweli en Fresku en voor deze zomer staat de release van het debuutalbum ‘Planeet van de Aap’ op de planning. Een voorproefje hiervan ga je gegarandeerd krijgen tijdens de livestream, waarbij WadAap vergezeld wordt door de Groningse DJ Lowpro voor de verdere muzikale omlijsting van de avond. Binnen de vele subgenres die hiphop tegenwoordig te bieden heeft, checkt hij zo ongeveer alles en draait hij ook graag nieuwe releases. Het kan daarom ook maar zo voorkomen dat hij classic bangers gaat mixen met de krenten uit de pap van deze tijd.

Dus sluit die saaie serie van Netflix af, druk die Playstation uit en plop een biertje open. Check onze Twitch pagina donderdag van 21:00 tot 00:00 uur.

▸ 14 mei: Homebase
▸ 16 mei: Sputnik
▸ 20 mei: Roodkopje
▸ 22 mei: Yowsah
▸ 23 mei: Machtig

Doneren ♥
Onze streams zijn helemaal gratis te bekijken. Als je wilt kun je een financiële bijdrage leveren in de vorm van een donatie van 2, 5 of 10 euro. Deze inkomsten worden 50/50 verdeeld tussen de artiesten van de avond en Simplon. Doneer via deze link: bit.ly/donatie-livestream-homebase