Short Movie Night - Simplon

Short Movie Night

Kung Fury + Fight For Your Right Revisited

Do 22 Oktober 2015
Waar: Kleine zaal Open: 20:30 - 23:00 uur Aanvang: 21:30 uur Gratis Genre: Movies
gratis
Links

Simplon UP programmeert al jarenlang trouw elke donderdagavond twee of drie bandjes. Dat doen we graag omdat muziek wel in ons straatje past. Nu hebben de recente renovaties aan ons straatje het Boterdiep ons geïnspireerd om ook eens wat meer buiten ons straatje te programmeren. Namelijk: Short Movies.

We vinden het nu al leuk, want ze hebben echt een beschikbaarheid waar je u tegen zegt. Ze hebben geen rare fratsen op hun rider staan en zijn blij met elk podium. Daarnaast kosten ze minder geld en kunnen jullie er dus gratis naartoe, bovendien lenen ze zich uitstekend als gelegenheid om popcorn te eten. Dit willen we jullie dan ook niet ontnemen.

Omdat dit de eerste keer is dat we met UP iets anders programmeren dan bands, willen we jullie niet gelijk meesleuren naar de artsy-fartiest part of town in short movie-land. In het kader van ‘Schoenmaker, blijf bij je leest’ beginnen we met The Beastie Boys – Fight For Your Right (Revisited). Wie houdt er niet van The Beastie Boys? Wie houdt er niet van Will Ferrell op cowbells? Wie hoopt er niet al jaren dat Elijah Wood zijn rol als Frodo gaat ontstijgen? En wie heeft er zin om zijn FILA shirt weer uit de kast te halen? Om nou te zeggen dat dit ergens op slaat? Nee. Maar lachen is het wel en potver het zijn de freakin’ Beastie Boys. Het is niet alsof we bij UP ooit de kans hadden om die echt te boeken.

Na een korte pauze gaan we verder met Kung Fury. Grote kans dat je hem al gezien hebt, want hallo hé, dat hoef je ons niet uit te leggen. Hier kunnen we woorden aan vuil maken, maar foto’s zeggen meer dan duizend woorden en ‘The Hoff’ kan het, in prachtige zang, allemaal beter uitleggen dan alle woorden en foto’s bij elkaar. Bekijk dit dus maar even.