Shary-An - Simplon

Shary-An

+ Luna Mae

Za 25 Maart 2017
Waar: Kleine zaal Open: 20:00 - 22:30 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €7,50 Deur: €8,50 Genre: Pop
Koop tickets
Links

Als je aan Shary-An denkt, dan denk je misschien gelijk aan het schattige, enthousiaste kroesharige meisje dat ooit meedeed aan The Voice Of Holland. Zet dat gelijk maar van je af, na een korte break staat er nu opeens een echte souldiva op het podium. Ze is teruggegaan naar haar roots en besloot muziek te maken waar zij echt gelukkig van wordt. Dit voorjaar komt dit resultaat uit in de vorm van een album en kunnen we haar groei live bewonderen in Simplon.

Tijdens een periode van rust in 2015 maakte Shary-An de dappere beslissing om voor haar eigen passie en droom te gaan en besloot dit allemaal in eigen beheer te doen. Ze zocht gericht naar een team mensen om zich heen, waarmee ze dit spannende traject wilde aangaan. In mei 2016 kwam dan ook haar eerste single ‘Summer Of My Life’ uit, een goed in elkaar gestoken popliedje dat na een keer luisteren al in je hoofd blijft hangen. Dit was echter nog maar het begin, ook haar tweede single ‘Save You’ is ondertussen een feit. In het voorjaar van 2017 komt haar album ‘Project Me’ uit en gaat ze op tour door Nederland, waarbij ze het publiek gaat laten smullen van haar eerste, echte album!

Als supportact voor de avond komt diva in spé Luna Mae de zaal opwarmen. Luna Mae is bekend als de backing- vocalist van Waylon, Glennis Grace, Gerson Main, Typhoon, DeuXperience, Ronnie Flex & Jayh. Na in Ziggodome en Ahoy te hebben gestaan met Waylon en Typhoon is het nu tijd om zelf op de voorgrond te treden bij ons in Simplon. Luna Mae is niet voor één muzikaal gat te vangen en maakt muziek zoals het is bedoeld: vanuit het hart.