Shary-An - Simplon

Shary-An

Za 7 December 2024
Waar: Bovenzaal Open: 20:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €15,- Genre: Pop
Koop tickets
Links

De geboren en getogen Haagse Shary-An Nivillac groeide van kleins af aan op met muziek. In 2011 brak ze door bij het grote publiek tijdens haar deelname aan The Voice of Holland, waar ze het tot de halve finale schopte. Sindsdien bracht ze o.a. de singles Read My Book, Never Played the Bass, Ik Voel Me Goed en Een Beetje Meer uit. 

Ondertussen is Shary-An moeder van twee dochters en voelde ook de behoefte om nieuwe dingen te maken en zich te focussen op Nederlandstalige muziek. Shary-An: “Ik vind het moeilijk om me kwetsbaar op te stellen, maar met mijn nieuwe muziek probeer ik dat los te laten door alles wat ik voel wél op papier te zetten.” Waaruit in 2022 kwam haar EP Ode Aan de Liefde uit, met singles als Ik Ben Hier en Dansen uit, die beide heel goed werden ontvangen.

In 2023 deed Shary-An al een theater- en clubtour en ook dit najaar zit zij niet stil. Shary-An wil haar publiek kennislaten maken met haar muziek én leven. Met een show die van kleine en gevoelige liedjes naar swingende muziek met een rauw randje gaat is Shary-An dit najaar in Simplon te zien.