SERA - Simplon

SERA

Vr 21 April 2023
Waar: Bovenzaal Open: 20:30 uur Aanvang: 21:00 uur Ticket: €15,- Genre: Pop
uitverkocht
Links

SERA maakt popmuziek met een heleboel good vibes. Dat viel al gauw op bij internationale sterren: zo werd de Sliedrechtse zangeres vorig jaar ingevlogen om te komen zingen op Cristiano Ronaldo’s surpriseparty. Allure buiten de landsgrenzen dus, maar de zangeres laat zich niet gek maken. Haar down to earth en onbezonnen mentaliteit sieren haar. Diezelfde attitude schijnt door op haar levendige poptracks vol motiverende teksten.

Het zal je maar gebeuren: je bent een nog onbekende zangeres met muzikale ambities en besluit in 2020 covers van liedjes op YouTube, TikTok en Instagram Live te plaatsen vanuit de veilige ruimte van je auto. Dan ineens meldt, tijdens één van die live-sessies, je grote idool om een potje mee te zingen. Het overkwam SERA, die al snel viral ging met honderdduizenden views en een hoop nieuwe volgers. Dat idool, dat was Justin Bieber. Haar carrière kreeg een onwijze boost, haar levenswens om een frietzaak te openen werd vervangen door het worden van het beroepszangeres.

Vorig jaar verscheen de zangeres haar debuutsingle ‘Only Us’, een nummer waarop SERA’s persoonlijkheid doorklinkt: ongepolijst, vrolijk en ontwapenend. Dat nummer behaalde al gauw meer dan vijf miljoen streams. Haar tweede single ‘Take A Chance’ kwam vorig jaar november uit. Dit jaar kwam daar nog haar nieuwste nummer ‘Pretty Face’ bij. En een cover van Katy Perry’s ‘When I’m Gone’, die de zangeres zelf positief verraste. Met een arsenaal aan frisse hits en covers, geliefd door fans én (internationale) artiesten, komt de zangeres de bovenzaal van Simplon geheid verblijden!