Sean Koch - Simplon

Sean Koch

+ JPson

Vr 18 Oktober 2019
Waar: Bovenzaal Open: 20:00 - 23:00 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €11,- Genre: Indie / Folk
uitverkocht
Links

Dit concert is volledig uitverkocht, er is geen deurverkoop.

Het wordt een veelbelovend jaar voor de Zuid-Afrikaanse singer-songwriter Sean Koch. Na de release van zijn debuut EP ‘Natural Projection’ tourde hij maar liefst vier keer door Europa met zijn band. Zo was Sean Koch eerder al te zien op festivals als MadNes, Surfana en Mundial. Nu komt hij terug voor een headline tour om de release van zijn aankomende debuutalbum ‘Your Mind Is A Picture’ te vieren!

Sean Koch groeide op in een klein dorpje aan de Zuid-Atlantische Oceaan. Samen met vrienden als Jeremy Loops and Alice Phoebe Lou bracht hij veel tijd door op zijn surfplank en dat is ook goed terug te horen in zijn muziek. Met zijn co-songwriter Shaun Cloete heeft hij een verfrissende surf/folk sound weten te ontwikkelen en met de bandleden Adrian Fowler and Dean Bailey is de live-ervaring compleet. Ze beloven de Zuid-Afrikaanse zon mee te nemen en hiermee de sfeer tot subtropische temperaturen te verwarmen!

Als support komt JPson meegevlogen vanuit Zuid-Afrika. Ook hij groeide op met een oceaan vol surfplezier in zijn achtertuin. Op het tussenliggende strand leerde hij zichzelf gitaarspelen. Invloeden van folk- en rootsmuziek zijn er hier goed ingebakken en zijn recente EP ‘Coming Home’ is hier een mooie bevestiging van.

Na het concert nog uren nadansen? We gaan na afloop gelijk door met het gratis toegankelijke Ya Mama! in het café. DJ’s Geert Jan en Ingo the Gringo gaan je tijdens deze editie voorzien van de meest groovy en funky beats!