Sean Koch - Simplon

Sean Koch

Za 15 Oktober 2022
Waar: Grote zaal Open: 20:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €16,- Genre: Indie / Folk
Koop tickets
Links

Uit Kaapstad komt de jonge, getalenteerde songwriter Sean Koch. Met zijn muziek brengt hij een samenstelling van reggae-folk, op natuurlijke wijze vermengd met een foot-tapping, country-surfstijl. Na een uitverkochte show in 2019 in onze bovenzaal keert hij met zijn band terug naar Groningen voor een show in onze grote zaal!

Bekend om zijn gitaarriffs en zacht gezongen teksten, bezorgde zijn frisse geluid hem een snelle doorbraak in de muziekscene van Kaapstad. Sean Koch werd vlot daarna in hetzelfde rijtje genoemd als Jeremy Loops, Will and the People en Xavier Rudd. Niet de minste namen om vergeleken mee te worden. Met zijn debuutalbum ‘Your Mind Is A Picture’ in 2019 leverde hem dit al enige bekendheid in Europa op.

Dit najaar gaat Sean Koch samen met zijn band weer touren om een hoop nieuw geschreven muziek te laten horen. Nummers die hij schreef in de twee jaar dat hij thuis zat in Zuid-Afrika. Een ding is zeker: zijn muziek geeft je gegarandeerd een zomers gevoel, waar je in oktober ongetwijfeld naar terugverlangd.