Saman Amini - Simplon

Saman Amini

Onaantastbaar Tour

Za 16 November 2024
Waar: Bovenzaal Open: 20:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €13,50 Genre: Hiphop / Pop
Koop tickets
Links

Saman Amini’s veelzijdigheid als artiest is ongekend: hij beweegt zich moeiteloos tussen muziek, theater, cabaret en film. Met zijn aankomende Onaantastbaar Tour gaat hij op tour met zijn muziek. Daarin doorbreekt Saman Amini één van de grootste taboes van onze tijd: depressie en de verwoestende impact ervan. Hij legt zijn ziel bloot in een show waarin muziek en verhaal moeiteloos samensmelten tot een adembenemende ervaring over zijn reis weg uit depressie. Het voorspelt een meeslepend theatraal concert te worden met een mix van Nederlandstalige hiphop en pop.

Amini komt in aanraking met theater via de Stichting de Vrolijkheid, nadat hij met zijn familie vanuit de Iraanse stad Teheran naar Nederland verhuist op elfjarige leeftijd. Hij rond de Toneelacademie in Maastricht vervolgens af, en speelt in vele bekroonde theatershows, zoals Saman Amini’s IntegratieplanA Seat At The Table en Samenloop van Omstandigheden. Met Ontastbaar laat de artiest zijn muzikale kant zien, een kant die in de productie is bijgestaan door de producer achter o.a. Naaz, Winne en Kempi: Tev Woods. Het concert wordt live verrijkt door drie virtuoze muzikanten: Martin Verheesen, Chelsea Laverne en Jelle Huibers.

In maart 2025 verschijnt het album, in het najaar komt hij het werk alvast in Simplon presenteren. Eén ding is zeker: daar wil je bij zijn!