Ruben Annink - Simplon

Ruben Annink

+ Daniel Kist

Za 23 November 2019
Waar: Bovenzaal Open: 20:00 - 23:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €11,- Genre: Pop
uitverkocht
Links

Dit concert is volledig uitverkocht, er is geen deurverkoop.

De afgelopen jaren heeft de Haarlemse singer-songwriter Ruben Annink zijn plek gevonden tussen de stijlen van Acda & De Munnink, Marco Borsato, BLØF en Guus Meeuwis. De zanger balanceert tussen de volksmuziek en Nederpop, wat goed tot uiting komt op zijn laatst verschenen EP ‘Helderzien’.

Ruben Annick begon als straatmuzikant en werd op zijn vijftiende ontdekt door Ali B, waarna hij al snel hits scoorde met Jonna Fraser, Teske en Keizer. Inmiddels heeft de zanger afscheid genomen van het urban genre en meer zijn eigen sound en stem ontwikkeld. “Ik wil mensen in mijn wereld verwelkomen”, zegt Annink over zijn muziek. En een liveshow is natuurlijk de beste manier om zijn muziek volledig te ervaren!

Het voorprogramma wordt verzorgd door Daniel Kist. Naast dat hij een zanger, pianist en songwriter is uit Den Haag speelt hij toevalligerwijs ook in de band van Ruben Annink. Daniel maakt Nederlandstalige popmuziek waar altijd een boodschap in zit. Wanneer je de radiozender 100%NL aanzet krijg je Daniel dagelijks te horen. In 2018 werd hij genomineerd voor een 100%NL Award in de categorie ‘Talent van het Jaar’.