Ronnie Flex & Deuxperience Band - Simplon

40 jaar Simplon:
Ronnie Flex & Deuxperience Band

Vr 19 Mei 2017
Waar: Grote zaal Open: 20:00 - 22:30 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €16,- Deur: €17,- Genre: Hiphop
Koop tickets
Links

Daar is hij dan: Ronnie Flex, in unieke setting met zijn Deuxperience Band. Voor het 40-jarig jubileum keert hij speciaal terug naar Simplon! Hij stond al eens eerder bij ons op het podium in maart 2015, vlak voor het grote succes. Nu, twee jaar later, is Ronnie Flex één van de grootste hiphop artiesten van Nederland. 

Sinds hij samen met Lil’ Kleine in de zomer van 2015 het nummer ‘Drank & Drugs’ uitbracht is hij zeker de meest besproken hiphop artiest van ons land. Als ze het zelfs in de Tweede Kamer over je muziek hebben, kun je echt zeggen dat je groot bent. Dat blijkt als hij in 2016 met zijn ‘Ronnie Flex and Friends’ show Ahoy Rotterdam weet vol te krijgen. In 2017 is Ronnie Flex nog steeds aan het doorgroeien en wordt hij live ondersteund door de Deuxperencie Band. Begin dit jaar stond hij nog met deze band op Eurosonic Noorderslag voor een springend en swingend publiek en nu keert hij terug naar Groningen. Dit is misschien wel de laatste keer dat je deze hiphop held in zo’n intieme omgeving kunt zien!

Support komt deze avond van Haas. Deze creatieve duizendpoot kent zijn oorsprong in de hiphop, maar zijn melodieuze raps en pakkende refreintjes zorgen ervoor dat hij ook te plaatsen is in het pop genre. Door zijn aanstekelijke enthousiasme ervaart het publiek de show alsof die er zelf onderdeel van is. Haas wil heel Nederland kennis laten maken met zijn muziek en daarvoor is hij goed op weg.