Robin IJzerman + Mees - Simplon

Robin IJzerman + Mees

Simplon UP

Do 15 Oktober 2015
Waar: Café Open: 20:30 - 23:00 uur Aanvang: 21:30 uur Deur: €3,- Genre: Pop
Links

Opmerking: Helaas kan Mevrouw Tamara niet komen optreden en hebben we in Robin IJzerman een waardige vervanger gevonden.

Robin IJzerman
Robin IJzerman vormde lange tijd samen met haar zus Sofie het duo ‘Camilla Napkin’. Tijdens het laatste jaar van de opleiding muziek aan het Noorderpoort College koos zij ervoor om een soloproject te starten. Inmiddels afgestudeerd aan de opleiding Muziek van het Noorderpoort College, treedt ze regelmatig op met haar eigen nummers, voornamelijk pop met hier en daar een jazz/soul invloed. Zichzelf begeleidend op de gitaar en met haar krachtige stem weet ze je altijd te raken.

Mees
Sober, klein, folky met hier en daar een jazzy noot. We openen deze singer-songwriteravond met een autodidact op de gitaar. Esmé van den Boom’s hoof stroomt vaak over van ideeën, bevindingen en gewaarwordingen. Met een hart voor poëzie verandert ze op het podium in Mees. Met haar Nederlandstalige nummers wordt Mees vaak “de Groningse Eefje de Visser” genoemd. Haar liedjes zijn heel erg eerlijk en direct. Vanavond gaat ze ons even goed de waarheid vertellen.