Roberto Tan (EP Release Show) - Simplon

Roberto Tan (EP Release Show)

+ Luc-c

Za 24 Juni 2017
Waar: Kleine zaal Open: 20:00 - 23:00 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €5,- Deur: €7,- Genre: Hiphop
Koop tickets
Links

In Noord-Nederland is Roberto Tan geen onbekende meer. Met een berg (live) ervaring op zak werkt hij al jaren aan zijn muzikale carrière. Waar de jonge Tan zich vaak liet beïnvloeden door zijn ideeën over hoe zijn muziek ‘moest’ zijn, is dat nu anders. Hij laat zich gaan in zijn eigen muziek. Geen kaders meer, alles op gevoel en niet denkend over eventuele meningen van anderen. Met deze mindstate is hij comfortabeler dan ooit tevoren.

De afgelopen periode heeft Tan hard gewerkt aan zijn EP genaamd ‘Dansen in de Regen’. De hele EP is geproduceerd door Jeroen Russchen en bevat bijdrages van Jan Dulles (bekend van de 3Js) en Wudstik. Op 16 juni verschijnt de EP via alle bekende kanalen en dit wil hij op zaterdag 24 juni met jullie vieren! Met een vers contract op zak bij Kraantje Pappie’s label Bankpioniers en de producties van alleskunner Jeroen Russchen achter hem, is Roberto Tan een naam die we komend jaar door het hele land terug gaan zien.

De avond wordt bij elkaar gedraaid door DJ Erik Sherman en support komt van de Groningse rapper Luc-c. Met zijn energieke shows en strakke flows blaast hij elk dak eraf!