remme - Simplon

remme

+ Morpheus

Za 29 Oktober 2022
Waar: Bovenzaal Open: 20:30 uur Aanvang: 21:00 uur Ticket: €15,- Genre: Pop
Koop tickets
Links

Het uitzonderlijke talent van remme (22) als zanger, songwriter en multi-instrumentalist is onmiskenbaar. Geïnspireerd door Fleetwood Mac, Jeff Buckley, Michael Jackson en Justin Bieber schrijft hij krachtige, eclectische en zorgvuldig uitgewerkte popsongs.

Remme zijn single ’The Moment’ werd een regelrechte hit in Nederland rondom het Europees Kampioenschap voetbal en met zijn nummers ‘Get Older’, ‘Lose Touch’ en ’Something Real’ belandde hij in de radio-charts in o.a. Duitsland, Frankrijk en Tsjechië. Nu wordt hij getipt als een van de meest opwindende nieuwe artiesten van het jaar. Er zit een oude ziel in remme, die momenten uit de dagelijkse chaos filtert om ze te transformeren in tijdloze, beklijvende liedjes. Na zijn show op Pinkpop komt hij dit najaar terug naar de clubs in Nederland, waarbij hij op 29 oktober in de bovenzaal van Simplon staat!

Support is er van de Amsterdamse singer/songwriter Morpheus, die de Franse chanson op een hedendaagse terug tot leven brengt. Geïnspireerd door de chansons van Charles Aznavour en Kate Bush haar fantasierijke songwriting, heeft Morpheus onlangs zijn eerste album Morphosis uitgebracht.