Verplaatst: RAZZ - Simplon

Verplaatst: RAZZ

Vr 19 Oktober 2018
Waar: Grote zaal Open: 20:00 - 23:00 uur Aanvang: 21:00 uur Genre: Indie Rock
Links

RAZZ VERPLAATST NAAR 2019

Door omstandigheden wordt helaas het concert van RAZZ verplaatst naar 2019, wanneer ook het nieuwe album van de band uitkomt. Niet getreurd: de kaarten blijven gewoon geldig voor de nieuwe datum. We hopen snel de vervangende datum aan te kondigen. Het is ook al mogelijk om tickets te retourneren, stuur hiervoor een mailtje naar tickets@simplon.nl.

——————————————

Een jonge band met een sound zo volwassen dat ze al in hetzelfde straatje als Kings of Leon worden geplaatst; het gaat hier om de Duitse groep RAZZ. Met een experimentele benadering van alternatieve indie en dark rock zetten zij een verfrissende act neer die zeker ook dansbaar is. Laat je bovendien fascineren door hun eerlijke, vakkundig geschreven teksten die gezongen worden door leadzanger Niklas Keizer die je gegarandeerd het kippenvel in de nek bezorgt.

Samen met zijn bandleden Steffen Pott, Christian Knippen en Lukas Bruns startte Niklas deze formatie in 2011 waarmee ze vier jaar later hun debuutalbum ‘With Your Hands We’ll Conquer’ uitbrachten op Longs Branch Records. Twee jaar later, in september 2017, verscheen het tweede album getiteld ‘Nocturnal’. Naast het feit dat er maandelijks een flinke honderdduizend man naar hun muziek luistert op Spotify, doe je er goed aan om deze band in Simplon te komen checken want live komen de kwaliteiten van RAZZ pas echt tot zijn recht!