Rayvano - Simplon

Rayvano

Vr 7 April 2023
Waar: Grote zaal Open: 19:30 uur Aanvang: 20:00 uur Gratis Genre: Hiphop
gratis
Links

Rayvano wordt ook wel de golden boy van het Noorden genoemd. De rapper en spoken word artiest maakt inspirerende hiphop. Want naast artiest, is hij ook ambassadeur van de campagne You Choose in de gemeente Groningen. Hij inspireert mensen met de boodschap dat hiphop vooral positief kan zijn.

Rayvano Sabajo is half Surinaams, kwart Moluks en kwart Nederlands, en woont in Groningen. Hij komt uit een muzikale familie waar hij al vanaf zijn derde in aanraking kwam met muziek. Op tienjarige leeftijd begon hij met rappen en deed hij mee aan het programma ‘Zapp Live Rap Battle’. Hierna was hij samen met Typhoon te zien in het programma ‘Zapp Music Challenge’. Hij werd later toegelaten op de Herman Brood Academie, waar hij in 2021 afstudeerde.

Een rode lijn door Rayvano’s muziek is kwetsbaarheid en hij hoopt hiermee een inspiratie te zijn voor jongeren die hetzelfde doormaken. Na de singles ‘Schaduw’ met Jacin Trill en ‘Chemistry’ met Latifah, is Rayvano druk met bezig met een plaat, welke hij binnenkort zal uitbrengen. Deze show is dan ook de releaseparty van dat album en is gratis te bezoeken!