Randomer - Simplon

Template:
Randomer

Orchid + Will Jr. & more

Za 19 November 2016
Waar: Hele pand Open: 23:59 - 06:00 uur Aanvang: 23:59 uur Ticket: €10,- Deur: €13,- Genre: Techno / House Leeftijd: 18+
Koop tickets
Links

Met Template zoeken we de grenzen op van techno en house in de breedste zin van het woord. Voor de tweede editie hebben wij weer een strakke line up voor jullie klaar staan! Als headliner komt Randomer uit Engeland overgevlogen, die als een van de beste moderne bass met classic techno mixt.

Let op: Naast het gewone concept dat wij bij Template aanbieden zal er deze avond vooraf ook een concert plaatsvinden van T.Raumschmiere tijdens Template Live. Bezoekers met een kaartje voor Template Live kunnen gratis naar deze reguliere editie.

Randomer (UK)
Er zijn weinig dj’s die zo’n rijke en diverse back cataloque qua releases hebben als Randomer. Met releases op labels als Hemlock Recordings, Hessle Audio, Numbers, en L.I.E.S. laat de man zien dat hij een producer is met gevarieerde sounds en een top techno/house producer. Als een van de beste UK DJ’s mixt hij naadloos moderne bass met classic techno en andere obscure 4 to the floor rhythms. Hij was een van de sensaties van het Dekmantel festival, stond op het laatste Paradigm festival en is ook op Awakenings een graag geziene gast.

Orchid
Deze lokale techno/house legende is als DJ van alle markten thuis is. Een graag geziene gast en doorgewinterde Paradigm resident, die ook z’n sporen heeft verdient tijdens onze eigen techno avonden in het verleden. Een ware eer om deze DJ weer eens in ons midden te hebben.

Will Jr.
Z’n carriere begonnen als een jazz/funk drummer waar hij zijn smaak voor muziek wist te ontwikkelen voordat hij zich bewust was van het concept electronische muziek. Luisterend naar diverse genres heeft hij een eigen twist gebracht aan zijn concept van housen. Deze Groninger brengt een unieke blend van house en techno en is niet bang om zijn publiek zo nu en dan op het andere been te zetten!

The Futurist & Mickey Munday 
Deze heren draaien vanavond samen en zijn onder andere bekend van RKZ en Oost. Met meer dan 15 jaar ervaring in hun broekzak weten deze mannen wel een gevulde zaal in beweging te krijgen. Varierend van diep, experimenteel tot knallende techno bieden ze een divers scala aan dansmogelijkheden!

The Binary Mind
De Groningse techno performer en producer The Binary Mind is de laatste jaren lekker aan de weg aan het timmeren binnen de dancewereld. Diverse upcoming releases bij verschillende labels bieden hem de kans om zijn werk te presenteren aan een breder publiek.