Popronde - Simplon

Popronde

Jay-Way + Ocho & Ibs + Rey Tranquilo

Do 4 Oktober 2018
Waar: Kleine zaal Open: 21:00 - 00:30 uur Aanvang: 22:15 uur Gratis Genre: Pop
gratis
Links

De Popronde is het grootste gratis reizende muziekfestival dat elk najaar van half september tot en met eind november plaatsvind in circa 41 steden in Nederland. Op 4 oktober komen ze langs in Groningen, en ook weer hier in Simplon!

Tijdschema
22:15 Jay-Way
23:00 Ocho & Ibs
23:45 Rey Tranquilo

Jay-Way
Jay-Way is geen alledaagse Hip Hop artiest. Hij schrijft eerlijke, poëtische en heldere teksten, waarin hij zijn ervaringen en groei als artiest vertelt. Samen met zijn band brengt hij een uniek geluid waarbij Hip Hop fijn gecombineerd is met melodie en harmonie, wat fantastisch ter hore wordt gebracht met zijn muzikanten.

Ocho & Ibs
Ocho & Ibs is een duo uit de Bijlmer, dat een eigen eiland in de hiphop scene aan het creëren is genaamd Nxtion Dés Good Vibes. Samen versterken ze elkaar, wat er voor zorgt dat er veel diversiteit in hun muziek terug te vinden is. Met hun energie op stage maar ook in hun muziek en videoclips, willen ze meer creativiteit in de hiphop-scene brengen.

Rey Tranquilo
Hij is nooit Tranquilo! Deze man is pas sinds een jaar serieus bezig met zijn muziek. Hij stopte met zijn mode opleiding om zich helemaal te focussen op zijn muziek. Dat werkt goed want hij komt met harde tracks, zit in het eerste jaar van de Herman Brood Academie en heeft vorig jaar zijn EP gedropt! Kom kennis maken met: Rey Tranquilo