Popronde - Simplon

Popronde

Gian + DamnDamy + FFLean

Do 3 Oktober 2019
Waar: Bovenzaal Open: 20:00 - 00:30 uur Aanvang: 21:00 uur Gratis Genre: Pop / Hiphop
gratis
Links

De Popronde is het grootste gratis reizende muziekfestival dat elk najaar van half september tot en met eind november plaatsvindt in circa 41 steden in Nederland. Op 3 oktober komen ze langs in Groningen, en ook weer hier in Simplon!

Tijdschema
21:00 GIAN
22:15 Damndamy
23:45 FFlean

GIAN
GIAN is de band van producer, muzikant/vocalist Johnny Ray en vocalist Eddie Dukan. In een lentenacht van 2018, besloten ze een nummer te schrijven. Deze track “Hennessy” was het startschot voor vele studio sessies. Met z’n tweeën en met bevriende producers ontstond de sound en stem van GIAN. Het duo mixt dromerige lyrics met trap beats en live instrumenten.

Damndamy
Als lid van ”Black Acid” heeft DamnDamy (De selprofclaimed ”Future Edison winnaar’ al aardig wat ervaring opgedaan. Na op oa; Zwarte cross, Down The Rabbit Role & Woohah te hebben opgetreden + solo aan Fun-x Talent mee te hebben gedaan is is het tijd om te releasen met vernieuwde sound die bestaat uit een mix van trap & popmuziek. THE NEXT GEN!!

FFlean
‘’Bitch het is Lean!’’ FFlean is met haar opvallende verschijning en spraakmakende content misschien wel de meest eigenzinnige en excentrieke persoonlijkheid in de scéne. FFlean staat aan het begin van haar carriére, die waarschijnlijk even kleurrijk zal worden als haar uiterlijk. FFlean gaat voorop in de nieuwe stroming Nederlandse hiphop.