POM - Simplon

POM

Vr 17 November 2023
Waar: Bovenzaal Open: 20:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €14,- Genre: Indiepop
Koop tickets
Links

POM bewijst dat rauwe muziek prima te combineren valt met een vrolijke energieke sfeer. De vijfkoppige Amsterdamse band heeft zich laten inspireren door britpop, punk en garagerock en creëert daarmee een eigen geluid dat het best te beschrijven is als fuzzpop. Met catchy melodielijntjes en harde gitaren laat POM meerdere gewaagde combinaties zien in zowel hun stuiterende liveshows als in de studio. Zo was eerder al de contrasterende thematiek van herkenbare situaties uit het dagelijks leven tot absurde fantasie terug te zien in geluid en tekst. 

Met hun debuutsingle “Down The Rabbit Hole” die uit kwam in 2019, hebben ze inmiddels bijna 2 miljoen streams op Spotify. In mei dit jaar bracht POM hun nieuwe single “Exoskeleton” uit. Het eerste album is onderweg en beschrijft het pad naar volwassenheid en de zoektocht naar een eigen identiteit op een speelse manier.

Eerder speelde de band in onder andere VERA, Paradiso en Rotown en waren ze voorprogramma van Foxlane in Simplon. Deze keer komen ze terug naar de bovenzaal met een eigen show. Verwacht een harde en energieke performance gepaard met een lief randje!