Pjotr - Simplon

Pjotr

+ Obey

Za 3 Februari 2024
Waar: Bovenzaal Open: 20:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €13,- Genre: Hiphop
uitverkocht
Links

Pjotr is een Nederlandstalige rapper die lastige zaken in het leven weet om te toveren tot positieve en hoopvolle energie. Hij zet zich in voor maatschappelijke kwesties en weet met zijn teksten mensen in hun hart te raken. Bekend van hits als ‘Verliezen Met Jullie’ met Snelle en ‘Hete Vuren’ met Melissa Lopes, waarmee hij op de cover van je Moerstaal stond, heeft Pjotr zijn plek binnen de hiphop scene weten te bemachtigen. Eerder gaf Pjotr succesvolle shows in zalen als Rotterdam Ahoy, AFAS Live en op festivals als de Zwarte Cross. Ook in de media pakt Pjotr de spotlight in zijn 101Barz sessies, zijn wekelijkse nieuwsoverzichten bij SlamFM en De Slimste Mens.

Na een mooie periode bij het label de Lieve Jongens, brengt Pjotr nu op eigen kracht een album uit en gaat zo zijn eigen weg. De show die hij meeneemt naar Simplon wordt er één vol nieuwe songs, oude hits en natuurlijk gewoon keiharde raps. Het begin van een nieuw tijdperk beleef je samen met hem in onze Bovenzaal!

Support is er van Obey, de artiest uit Deventer met Gambiaanse roots, is bekend van zijn samenwerkingen met Pjotr zoals “Zonneschijn” en “Kameleon.” Nu is hij support act van Pjotr’s Paradijs Tour en betreedt hij voor het eerst solo het podium met zijn eigen show.