Phoam + Roos Galjaard & Sebastiaan Wiering - Simplon

Phoam + Roos Galjaard & Sebastiaan Wiering

Simplon UP

Do 4 Januari 2018
Waar: Kleine zaal Open: 20:00 - 23:00 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €3,- Deur: €3,- Genre: Indie
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. servicekosten
Links

De songs van Phoam gaan van dromerige indie-popliedjes tot opzwepende beukers. Een mengelmoes van ieders brainwaves. Binnen een jaar na oprichting kwam de carrière in een stroomversnelling en wisten de jongens van de Noord-Hollandse band al een goede naam op te bouwen in binnen- en zelfs buitenland. 

Phoam bestaat uit vijf jonge gasten, die meer dan genoeg kilometers hebben gemaakt in diverse bands, op de vaderlandse podia. De dromerige zanglijnen van Woody, doordrenkt in synthesizers en galmende gitaren van Stanley en Denzel en de stuwende bass en drums van Roy en Daniel zorgen ervoor dat je meegesleept word naar hun Paradijs.

Al heel vroeg in haar leven begon Roos Galjaard te zingen en gitaar te spelen. Allereerst in Nederland en later ook in Zuid Afrika. Naast haar solo carrière startte ze haar band ‘Gather Roses’ in 1995. Op dit moment was ze gevestigd in Groningen.

Sinds 2011 tourt Roos Galjaard met cellist Sebastiaan Wiering. Gezamenlijk komen de optredens echt tot leven. Verwacht een mix van folk, pop, jazz en wereldmuziek. De combinatie blijkt een gouden keuze te zijn. Naast het spelen in Nederland krijgen ze ook meer aandacht in het buitenland. Zo speelden ze al op het Singer-songwriters festival in Kopenhagen, Melodic festival in Aarhus en in Hamburg in. Een mooie opener voor deze avond.