Peaking Lights (wordt verplaatst) - Simplon

Club Simplon
Peaking Lights (wordt verplaatst)

Vr 16 Oktober 2020
Waar: Grote zaal
Open: 19:30 - 22:00 uur
Aanvang: 20:15 uur
VVK: € 11,-

Genre: Electronic
Links

Door de aangescherpte corona maatregelen hebben we besloten om ons programma t/m 11 november te annuleren. Onze veiligheid, die van de artiesten en van onze bezoekers staat hierin voorop als belangrijkste reden. Met de nieuwe maatregelen kunnen we niet langer de service en het plezier faciliteren die wij vinden passen bij een avond uit in Simplon.

De show van Peaking Lights zal dus op 16 oktober niet doorgaan. We zijn momenteel druk bezig om de show te verplaatsen naar een andere datum. Zodra deze datum gevonden is, zullen we dit zo spoedig mogelijk communiceren naar de kaartkopers. Reeds gekochte tickets blijven geldig.


De Amerikaanse DJ, muzikant en producent Aaron Coyes vormt samen met zijn echtgenote Indra Dunis het elektrische duo Peaking Lights. Met originele muziek geïnspireerd door elektronische genres zoals dub, experimental, techno en early house komt Aaron Coyes solo namens Peaking Lights naar Groningen om een vette live-set af te leveren.

Coyes experimenteerde al sinds de mid-90’s vanuit Los Angeles om zijn eigen sound te creëren. Hij leerde het zichzelf aan om van half-vernietigde elektronica verschillende unieke sounds te mixen, zo maakte hij al snel een naam voor zichzelf in de LA scene. Sindsdien mocht de artiest vele underground raves en clubs over de West-Coast ophypen. Zelfs kreeg hij zijn eigen wekelijkse show op het radiostation ‘dublab’ uit Los Angeles. In 2019 is Peaking Lights geëmigreerd naar ons eigen Amsterdam en verscheen Coyes nog voor een groot publiek in een Boiler Room sessie van het Dekmantel Festival.

Richtlijnen & protocol
Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus gaat het allemaal iets anders dan dat je gewend bent. Lees onze richtlijnen goed door voordat je besluit om tickets te kopen. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar en je reserveert hierbij een tafel. Door de beperkte capaciteit bieden we slechts enkele tafels voor 1 persoon aan.