Paul Sinha - Simplon

Paul Sinha

+ Mafe

Vr 13 Oktober 2017
Waar: Grote zaal Open: 20:00 - 23:00 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €11,- Deur: €12,- Genre: Pop
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. servicekosten
Koop tickets
Links

Op jonge leeftijd begon zanger Paul Sinha met het schrijven van tracks. Eerst als rapper, maar de laatste jaren ligt de focus meer op zang. Zijn persoonlijke teksten combineert de 21-jarige Paul Sinha (zeg: “sinna”) met dansbare muziek, die hij zelf produceert. In april bracht hij zijn debuutalbum ‘Niet Zomaar’ uit bij Top Notch, waarvan ‘Van Jou’ de playlist van 3FM haalde. Na een show op Noorderslag keert de zanger dit najaar terug naar Groningen!

Op zijn zestiende deelde Paul Sinha zijn eerste tracks en besloot hij mee te doen aan een talentenjacht, die hij won. Na een studie aan de Herman Brood Academie en een samenwerking als duo ‘Vans ’n Purp’ had hij de smaak te pakken. Het rappen maakte steeds vaker plaats voor zang en ook dook Sinha dieper in het produceren van beats en is hij vaak verantwoordelijk voor het geheel van zijn songs. “Ik zat met de producers waar ik mee werkte steeds vaker niet op één lijn. Ik wilde meer muzikale vrijheid en ben zelf in het produceren gedoken. Dat heeft me heel veel geleerd over de structuur van liedjes en wat mij eigen maakt.” Dit resultaat hoor je terug in zijn debuutalbum en al helemaal live op het podium.

Support komt deze avond van Mafe. Mafe tourde afgelopen jaar met Ronnie Flex. Met zijn debuut single ‘Niet van mij Alleen’ en zijn recente single On My Way is dit de juiste opener!

Na het concert nog nadansen tot diep in de nacht? We gaan na afloop gelijk door met het gratis toegankelijke event ONGEHOORD.