Oud & Nieuw: Superheroes - Simplon

Oud & Nieuw: Superheroes

Superstijl + Switch

Za 31 December 2016
Waar: Hele pand Open: 23:59 - 07:00 uur Aanvang: 01:00 uur Ticket: €20,- Deur: €25,- Genre: Dance Leeftijd: 18+
Koop tickets
Links

We weten natuurlijk allemaal dat onze vaste superhelden dag in, dag uit bezig zijn met het bestrijden van de misdaad. Hoe kan het anders zo zijn dat wij in zo’n heerlijk, veilige stad wonen zoals Groningen? Om samen eens onze crimefighters, superhelden én villains bedanken voor hun contributie aan onze maatschappij, willen wij ieder uitnodigen om met ons het jaar 2016 af te sluiten in stijl en als vriendjes het 2017 welkom heten. Want geef nou toe; zelfs een superheld verdient wel eens een avondje vrij om een biertje (of 6) weg te tikken aan de bar en z’n mojo te laten vloeien op de dansvloer!

Oud & Nieuw staat bij ons in het teken van Superheroes! En daarom vinden we het extra leuk als jullie verkleed komen, maar het hoeft niet. We raden het wel aan, voor het duo dat verkleed gaat als zijn/haar favoriete superschurk, superheld of superoma valt er een onwijs toffe prijs te winnen, namelijk 1 jaar lang gratis entree tot alle evenementen bij Simplon!

Area 1: Superstijl
Om met z’n allen garant te staan voor een nacht vol goeie muziek hebben jullie zelf de touwtjes in handen. We halen het succesvolle Superstijl naar Simplon, bekend van o.a. Lowlands, Tivoli en Paradiso. Bij Superstijl bepalen jij, jij en jij wat de dj draait! Elk kwartier start een nieuwe ronde met nieuwe muziekstijlen waaruit je kunt kiezen. Er zijn ongelofelijk veel stijlen beschikbaar, dus ook jouw genre zit erbij. Democratie op de dansvloer! Stemmen gaat eenvoudig met je smartphone of bij de stemkasten in de zaal en de stijl die de meeste stemmen krijgt, wordt gelijk gedraaid. Stemmen = winnen en winnen = dansen! 

Area 2: Switch
In de kleine zaal zal de crème de la crème van onze Switch garde er voor zorgen dat zelfs de meest energieke feestgangers aan hun trekken kunnen. Verwacht hier de betere beats, bass, house, techno, electro en al het andere fijnere dans- en beukwerk. Superman jezelf, Wonder Woman de nacht door en Hulk die champagne weg tijdens nieuwjaarsnacht in Simplon!

Elke donderdag is Switch jouw avond om vuige pasjes te maken, nieuwe muziek te ontdekken, en oude klassiekers te herontdekken. Dit alles onder het genot van kekke visuals en kunst. Op het randje, over het randje, het swingt als een tiet en wat je beat, break, hop, hip, drop & groove ook maar is, wij draaien het. Deze avond zal Switch ‘z’n eigen area hebben waar al onze vaste Switch dj’s Strano, Node, Beatstra, Rohbadobh en Avtur aan bod zullen komen. 

Area 3: Café
Naast de superstijl en het betere footwork is er nog een extra dansvloer ingericht waar wat extra nadruk op de night fever zal liggen. Even ontsnappen aan de grote zalen voor wat extra ‘loose bustin’ en wijde pijpen gerelateerde oldschool vibes op de dansvloer! In het café zullen gedurende de nacht Eepee, Radio Joy, Avtur en Jort voor jullie klaarstaan om te shinen in alle glitter & glamour.

Let op: de deuren gaan om 01:00 uur open!