Opening expositie huisfotografen - Simplon

Opening expositie huisfotografen

Galerie Simplon

Do 7 Januari 2016
Waar: Café Open: 19:45 - 20:30 uur Aanvang: 20:00 uur Gratis Genre: Fotografie
gratis
Links

In het kader van Eurosonic laten de Simplon fotografen zien wat zij in huis hebben. Deze groepstentoonstelling toont werk van het volledige team om een goede indruk te geven van wat zich het afgelopen jaar zoal in Simplon heeft afgespeeld. Het was een jaar vol met hoogtepunten en dat heeft ook prachtige foto’s opgeleverd.

André Eggens
André Eggens maakt al sinds 2009 foto’s voor Simplon. Hiphop, dance, metal of jazz het maakt hem allemaal niet uit. Als het maar fotogeniek is. Naast Simplon maakt hij ook nog foto’s voor 3voor12 groningen.

William Ejam Maail
Geboren uit een muzikale familie was het logisch dat William ook de muziek in ging, maar in plaats daarvan ging hij studeren aan de kunstacademie. Na zijn tweede studie  (docent beeldende vorming ) kreeg de fotografie een wat meer vastere plek in zijn leven. Momenteel is hij  werkzaam als  fotograaf voor Simplon en voor twee online magazines.

Arjan Kremer
Arjan Kremer studeerde in 2012 af als fotograaf aan de Academie voor Popcultuur in Leeuwarden. Na zijn studie is hij begonnen als ZZP-er in fotografie en vormgeving. Met een grote voorkeur voor documentaire fotografie en een passie voor muziek was de keuze om fotograaf bij Simplon te worden snel gemaakt.

Jan Lenting
Hij komt sinds december 2012 regelmatig in Simplon. In eerste instantie meestal op de Simplon Up avonden om te genieten van de vele lokale talentvolle bands  die Groningen rijk is en ondertussen lekker bezig te zijn met zijn hobby fotografie. In april 2014 is Jan voor Simplon gaan fotograferen.

Bert Bult
Bert Bult fotografeert al sinds zijn 7e jaar en is autodidakt. Sinds een half jaar is hij het team komen versterken van Simplon fotografen. Muziek en fotografie zijn altijd al zijn passie geweest .Hij gaf in de jaren ’80 fotografiecursussen aan jongeren in Haren. Waar anderen van hun hobby hun werk maken, hielp Bert zijn cursisten op weg om zelf als fotograaf aan de slag te gaan. Voor hem bleef het altijd bij een hobby, maar wel een waar hij veel vreugde in zijn leven weet uit te halen. 

Elbert Fliek
Elbert Fliek is nog maar net begonnen als fotograaf bij Simplon. Na een keer fotograferen bij het bloeiende poppodium was hij meteen verkocht. In 2016 is hij van plan om zo veel mogelijk shows te fotograferen.