Opening expositie huisfotografen - Simplon

Opening expositie huisfotografen

Do 13 September 2018
Waar: Café Open: 20:30 - 21:30 uur Aanvang: 20:30 uur Deur: €3,- Genre: Fotografie
Links

We zijn net begonnen aan het nieuwe seizoen, dus hoog tijd om het vorige seizoen met alle hoogtepunten nog extra uit te lichten. Onze huisfotografen André Eggens, Jan Lenting en Bert Bult hebben hun beste foto’s van het afgelopen jaar verzameld. Voorafgaand aan Simplon UP zie je deze expositie in het café!

André Eggens
André Eggens maakt al sinds 2009 foto’s voor Simplon. Hiphop, dance, metal of jazz het maakt hem allemaal niet uit. Als het maar fotogeniek is.

Jan Lenting
Jan Lenting komt sinds december 2012 regelmatig in Simplon. In eerste instantie meestal op de Simplon UP avonden om te genieten van de vele lokale talentvolle bands die Groningen rijk is en ondertussen lekker bezig te zijn met zijn hobby fotografie. In april 2014 is Jan voor Simplon gaan fotograferen.

Bert Bult
Bert Bult fotografeert al sinds zijn 7e jaar en is autodidakt. Muziek en fotografie zijn altijd al zijn passie geweest. Hij gaf in de jaren ’80 fotografiecursussen aan jongeren in Haren. Waar anderen van hun hobby hun werk maken, hielp Bert zijn cursisten op weg om zelf als fotograaf aan de slag te gaan. Voor hem bleef het altijd bij een hobby, maar wel een waar hij veel vreugde uit weet te halen.