Opening expositie huisfotografen - Simplon

Opening expositie huisfotografen

Galerie Simplon

Do 5 Januari 2017
Waar: Café Open: 19:45 - 20:30 uur Aanvang: 20:00 uur Gratis Genre: Fotografie
gratis
Links

In het kader van Eurosonic laten de Simplon fotografen zien wat zij in huis hebben. Deze groepstentoonstelling toont werk van het team om een goede indruk te geven van wat zich het afgelopen jaar zoal in Simplon heeft afgespeeld. Het was een jaar vol met hoogtepunten en dat heeft ook prachtige foto’s opgeleverd!

André Eggens
André Eggens maakt al sinds 2009 foto’s voor Simplon. Hiphop, dance, metal of jazz het maakt hem allemaal niet uit. Als het maar fotogeniek is. Naast Simplon maakt hij ook nog foto’s voor 3voor12 groningen.

Jan Lenting
Jan Lenting komt sinds december 2012 regelmatig in Simplon. In eerste instantie meestal op de Simplon Up avonden om te genieten van de vele lokale talentvolle bands  die Groningen rijk is en ondertussen lekker bezig te zijn met zijn hobby fotografie. In april 2014 is Jan voor Simplon gaan fotograferen.

Bert Bult
Bert Bult fotografeert al sinds zijn 7e jaar en is autodidakt. Muziek en fotografie zijn altijd al zijn passie geweest. Hij gaf in de jaren ’80 fotografiecursussen aan jongeren in Haren. Waar anderen van hun hobby hun werk maken, hielp Bert zijn cursisten op weg om zelf als fotograaf aan de slag te gaan. Voor hem bleef het altijd bij een hobby, maar wel een waar hij veel vreugde in zijn leven weet uit te halen. 

Len Lorijn
Len is pas net begonnen als fotograaf bij Simplon, maar werkt al langere tijd in de horeca. Werken met goede muziek op de achtergrond is hem dus niet vreemd, maar het liefste pakt hij daar een camera bij. Naast Simplon maakt Len zo nu een dan een foto voor een (online) magazine.