Ongehoord - Simplon

Ongehoord

ft. Moxes + Haney Lee

Vr 7 Juli 2023
Waar: Grote zaal Open: 23:59 - 05:00 uur Aanvang: 23:59 uur Ticket: €5,- Genre: Eclectic Leeftijd: 18+
Koop tickets
Links

Season Closer!

De zomer komt als een speer op ons af en dat betekent dat de beruchte ONGEHOORD SEIZOENSAFSLUITER er ook aankomt! Op 7 juli 2023 sluiten twee ontzettend getalenteerde mensen zich aan bij ons electronic anarchy collective in Simplon. ONGEHOORD ft. niemand minder dan MOXES & HANEY LEE!

Over onze vriend Moxes:

Groeven in overvloed met een Gronings tintje. Achter zijn ontwapenende glimlach gaat een verhalenverteller pur sang schuil. Volledig gefocust op sexy ritmische percussie, vocale cuts en rijke, speelse texturen, heeft Moxes’ verrassende low-end rumble veel undergroundfeesten verbijsterd achtergelaten.

Haney Lee daarentegen heeft een passie voor keiharde bass, met grime, footwork, dubstep, jungle en breaks als zijn belangrijkste focus. Deze uit Groningen wonende maar uit Seoul afkomstige good guy kan leunen op ervaring op Koreaanse, Britse en Nederlandse dansvloeren en daarmee een perfecte match om Ongehoord te vergezellen voordat we dit seizoen in stijl afsluiten.

De Ongehoord residents zijn Deets, NODE, Saint Grey, Percyn, Strano en AVTUR.

TICKET STATEMENT:

Zoals gezegd, in een tijd waarin alles duurder wordt, gaat Ongehoord de andere kant op. De ticketprijzen gaan omlaag naar €5,-. Ongehoord wil dat iedereen mee kan doen met haar raves en wil daarmee iets terug doen voor de gemeenschap die hen de afgelopen 6 jaar zoveel heeft gegeven.