ONGEHOORD - Simplon

ONGEHOORD

Addison Groove + Ongehoord Residents

Vr 7 December 2018
Waar: Grote zaal Open: 23:59 - 05:00 uur Aanvang: 23:59 uur Ticket: €10,- Deur: €10,- Genre: Electro / Beats / Techno / Drum & Bass Leeftijd: 18+
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. €1,- servicekosten
Koop tickets
Links

Gestripte drumcomputerbeats, acid-baslijnen en hiphop/booty-leaning vocals. Bij Ongehoord houden ze van artiesten met een brede kijk op elektronische dansmuziek. Wat dat betreft brengt deze Ongehoord special dan ook een héle grote jongen naar het noorden. We zijn erg trots om UK’s wonderboy Addison Groove welkom te heten voor de december editie!

Addison Groove draait zich niet om voor Chicago juke tracks in zijn DJ-sets en is daarnaast vrij goed bekend als ‘Headhunter’, een alias waarmee hij dubstep uitbracht op labels als Tempa en Nomad. Als Addison Groove begon hij in 2010 en bracht hij zijn eerste album ‘Transistor Rhythm’ (2012) uit op het Duitse 50 Weapons label van Modeselektor. Met succes, sindsdien draait hij over de hele wereld en halen we hem nu naar Groningen. We geven hem de volledige vrijheid om te doen waar hij zin in heeft en we nodigen je uit hetzelfde te doen!