ONGEHOORD - Simplon

ONGEHOORD

1 Year Anniversary feat. Loefah

Vr 6 April 2018
Waar: Grote zaal Open: 23:59 - 06:00 uur Aanvang: 23:59 uur Ticket: €5,- Deur: €5,- Genre: Electro / Beats / Techno / Drum & Bass Leeftijd: 18+
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. €1,- servicekosten
Koop tickets
Links

Houd je van verschillende elektronische muziekstijlen en heb je een hekel aan hokjes? Dan is DIT jouw feest. Genre overstijgende tracks, beats uit de nabije toekomst en ondergesneeuwde klassiekers, ze vliegen je allemaal in een hoog tempo om de oren.

Op 6 april kun je een extra speciale editie verwachten, want ONGEHOORD wordt 1 jaar! Iets nieuws beginnen is altijd spannend, maar het afgelopen jaar hebben ze een hoop liefde van Groningen ontvangen. Ongeacht het genre, de stijl of de afkomst; een goede track krijgt altijd de voeten van de vloer. Dit is het credo waar Ongehoord heilig in gelooft. Hetzelfde geldt voor de visuals, ze worden door het achtkoppige team gezien als een onmisbaar ingrediënt bij het voorschotelen van een Ongehoord goed feest. 

Vanwege alle vreugde over het afgelopen jaar gaat Ongehoord trakteren: de enige echte Loefah komt naar Groningen! Loefah is niemand minder dan één van de grondleggers en pioneers van de dubstep in de vroege 2000’s en stond samen met o.a. Dygital Mystikz (Mala & Coki) aan de wieg van het genre. Toen het genre meer en meer verwijderd raakte van haar roots sloeg Loefah een nieuwe weg in en verlegde zijn focus naar nieuwe vooruitstrevende sounds binnen de UK Bass.

Dit is dus een editie die je niet wilt missen!

LINE-UP
Loefah
NODE
Freek Strano
Avtur